Asociația All Grow

Asociația All Grow

Change Architects

Status: Fundraising

Dorim să lucrăm cu peste 30 de școli din mediul rural care să aplice metodologia la clasă și astfel să impactăm peste 600 de elevi.

[ Show more ]
1.0533333333333% Complete

790 RON

Sumă:

2

Galantomi:

9

Donații:

75,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Change Architects oferă elevilor un cadru în care ei devin agenți activi de schimbare prin antreprenoriat social și implicare comunitară folosind metodologiei design thinking. Copiii lucreză în echipe și au construit peste 150 de proiecte ce rezolvă probleme identificate de ei ca importante, solutii de care au beneficiat peste 5000 de persoane. Multe din proiectele implementate de elevi abordează problema violenței și fenomenul de bullying, peer to peer learning, protejarea mediului înconjurător, înfrumusețarea școlii și a sălii de clase.etc
Inițiativa Change Architects dă șansa elevilor să lucreze în echipă, să se gândească critic la problemele din jurul lor și la cauzele acestora, mai mult - să se gândească la soluții durabile pe care să le și pună în pactică. Prin implicarea elevilor în rezolvarea problemelor comunitare, din școală sau din viața lor de zi cu zi ei devin agenți de schimbare în comunitatea lor. Numai astfel procesul prin care ei devin agenți de schimbare este ireversibil. Suntem convinși că elevii continuă să se implice în comunitate pe termen lung și sunt dornici să schimbe lucruri de care ei sunt pasionați, devenind Change Architects. Pentru a ajunge la copii avem nevoie de profesori, care ei înșiși se lovesc de problemele din mediul educațional și din comunitățile lor, în fiecare zi. Change Architects identifică acei profesori inovatori ce caută soluții la aceste probleme și îi ajută să acționeze. Se creează astfel o comunitate de profesori care nu mai sunt izolați în proiecte utopice; intră într-o comunitate unde se simt încurajați și încrezători în activitățile lor.